Mobilització solidària amb la xativina Carla Maronda per a aconseguir-li unes pròtesis

Associacions, artistes, empreses i ajuntament col·laboren per a recaptar fons per a l’adquisició de pròtesis

Xàtiva, 21 de juny de 2024.- L’Associació Esportiva Murta, en col·laboració amb l’Ajuntament de Xàtiva i Gráficas Tormo, ha organitzat un sorteig solidari per tal de recaptar fons per a l’adquisició de pròtesis ortopèdiques per a Carla Maronda Tomás. Esta iniciativa compta amb la col·laboració de l’empresa xativina Recuperaciones La Cañada.

El proper dilluns 24 de juny es posaran a la venda les paperetes amb un donatiu de 10 euros. Se sortejaran pintures de Pepe Castells i Miguel Soro. Les paperetes els quatre darrers números de les quals coincidisquen amb els del primer i segon premi del sorteig de Loteria Nacional del 22 de desembre de 2024 seran obsequiades amb estes obres d’art. Igualment, les paperetes amb els números immediatament anteriors i posteriors rebran una samarreta de clubs esportius històrics de diferents modalitats esportives. L’entitat dipositària del sorteig és la recentment creada associació «Tus manos son mis manos», qui posarà a la venda les paperetes.

D’altra banda, per a després de l’estiu està prevista l’organització d’una exposició de pintura amb obres donades per autors xativins i de localitats veïnes. La quantitat obtinguda amb la venda d’estos quadres se sumarà a la recaptació solidària amb idèntica finalitat.

Finalment, com a preàmbul de les celebracions nadalenques a la ciutat de Xàtiva, està prevista l’organització d’un nou acte benèfic, amb l’actuació de distintes celebritats que girarà al voltant de les nostres tradicions. Durant l’acte s’exposaran les pintures de Castells i Soro, així com les samarretes que entren en l’esmentat sorteig.
L’Associació Esportiva Murta informarà degudament de les dates i llocs de celebració d’estos actes públics amb l’antelació suficient.

No hay comentarios

Dejar respuesta