Miquel Lorente demana a la Generalitat finançament per a construir una nova rotonda a l’altura del cementeri

Ahir de matí, el primer tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat, Miquel Lorente, es va reunir amb el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, Carles Domingo.

reunion-rotonda-diaridigital.esL’objecte de la reunió ha sigut informar a l’alt càrrec de la conselleria dels plans de construcció d’una nova rotonda en l’accés a la ciutat per la N-340, a l’altura del cementeri, amb l’objectiu de connectar els polígons industrials i descongestionar el trànsit d’accés a la ciutat. La proposta de l’obra, que serà cofinançada per la Generalitat i l’Ajuntament, ha estat ben rebuda per Domingo.

Actualment, el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) es troba en fase de contractació d’una empresa o entitat que s’encarregue de prestar el servei de redacció del pla. Aquest servei es va treure a licitació el passat 17 de novembre, amb un pressupost de 60.000 euros. A la licitació concorregueren ofertes de deu entitats, de les quals s’ha elaborat una classificació de cinc, ordenades per la puntuació obtinguda en el procediment administratiu, de caràcter obert, atenent a l’oferta econòmicament més avantatjosa per als interessos municipals, en funció de diversos criteris d’adjudicació. En breu es procedirà a l’adjudicació del servei de redacció del PMUS.

No hay comentarios

Dejar respuesta