La tercera edició de la Fira de l’All Tendre, Firall ha sigut tot un èxit de participació tal i com ho reflecteixen els milers de visitants que ha rebut la ciutat durant aquests dies atrets per un dels productes més autòctons de la ciutat, l’all tendre.

IMG_3394-w800-h533Disabte va ser el dia gran d’aquest esdeveniment organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica on més de 50 expositors es van donar cita a l’Albereda de la ciutat però no va ser l’únic al·licient.

En la jornada de dimecres es va celebrar un concurs gastronòmic que va reunir a restaurants de tot l’Estat Espanyol on l’all tendre va ser el protagonista de totes les el·laboracions culinàries. A més, dijous es lliuraren els premis del concurs de fotografia, una de les novetats de l’edició d’enguany, que va repartir al voltant de 2.000 euros en premis.

IMG_3453-w800-h533Divendres la plaça del mercat es va omplir de gom a gom per gaudir de tapes el·laborades amb all tendre i gaudir d’una cata de vins celebrada al mercat municipal i un concert de música de jazz.

Dissabte va ser el torn dels expositor però es va confeccionar tota una programació complementària d’activitats amb una gran oferta d’oci pensada també per als més menuts.

IMG_3171-w900-h600Finalment, diumenge es ficava punt i final a aquesta tercera edició amb la Mitja Marató, prova esportiva que va reunir a més de mil corredors.

Per últim, cal destacar que la celebració d’aquest FirAll ha coincidit amb el recent anunci de que l’all tendre ha rebut la certificació de qualitat tant esperada que fica en valor aquest producte i li obri un gran ventall de possibilitats.

No hay comentarios

Dejar respuesta