Miguel Poveda obrirà la XXII edició del Festival Nits al Castell de Xàtiva

El reconegut artista flamenc actuarà aquest dissabte i presentarà el seu últim treball “El tiempo pasa volando”

Aquest dissabte 6 de juliol comença amb Miguel Poveda una nova edició del Festival Internacional Nits al Castell, el festival de promoció turística que organitza cada any l’Ajuntament de Xátiva en un escenari patrimonial com el castell. El reconegut músic, amb més de 30 anys de carrera artística, obrirà el cicle de concerts presentant el seu últim treball “El tiempo pasa volando”.

Poveda interpretarà algunes de les formes més representatives del flamenc, des dels més festers fins als més profunds, en una exhibició de cant que es combinarà en el magnífic entorn de la fortalesa xativina. La majoria del repertori que Poveda oferirà al públic és un reflex del cant més tradicional, encara que amb l’estil que aporta l’artista, amb un aire renovador i personal. En aquest recorregut musical, Poveda passa per les distintes geografies flamenques i les diferents creacions de cantadors de generacions anteriors, deixant també espai a la màgia i la improvisació.

Les entrades per al XXII Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva estan a la disposició del públic en l’Oficina de Xàtiva Turisme, situada en Avinguda de Selgas, 2 (junt a la Font del Lleó), i en horari d’atenció de dimarts a dijous de 10:00h a 17:00h, divendres de 10:00h a 18:00h, i dissabtes i diumenges de 10:00h a 14:00h, o via online a través de la plataforma de venda d’entrades InstanTicket, disponible 24h (https://www.instanticket.es/). Així mateix, tal i com marca la normativa, es reservaran un 5% de les entrades per a la venda en taquilla, estant a la venda en el castell a partir de les 10 hores del mateix dissabte de l’espectacle i fins que s’esgoten.


En Castellà:

Miguel Poveda abrirá la XXII edición del Festival Nits al Castell de Xàtiva

El reconocido artista flamenco actuará este sábado y presentará su último trabajo “El tiempo pasa volando”

Este sábado 6 de julio empieza con Miguel Poveda una nueva edición del Festival Internacional Nits al Castell, el festival de promoción turística que organiza cada año el Ayuntamiento de Xàtiva en un escenario patrimonial como el castillo. El reconocido músico, con más de 30 años de carrera artística, abrirá el ciclo de conciertos presentando su último trabajo “El tiempo pasa volando”.

Poveda interpretará algunas de los palos más representativos del flamenco, desde los más festeros hasta los más profundos, en una exhibición de canto que se combinará en el magnífico entorno a la fortaleza setabense. La mayoría del repertorio que Poveda ofrecerá al público es un reflejo del canto más tradicional, aunque con el estilo que aporta el artista, con un aire renovador y personal. En este recorrido musical, Poveda pasa por las distintas geografías flamencas y las diferentes creaciones de cantaores de generaciones anteriores, dejando también espacio a la magia y la improvisación.

Las entradas para el XXII Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva están a disposición del público en la Oficina de Xàtiva Turismo, situada en Avenida de Selgas, 2 (junto en la Font del León), y en horario de atención de martes a jueves de 10:00h a 17:00h, viernes de 10:00h a 18:00h, y sábados y domingos de 10:00h a 14:00h, o vía online a través de la plataforma de venta de entradas InstanTicket, disponible 24h (https://www.instanticket.es/). Así mismo, tal y como marca la normativa, se reservarán un 5% de las entradas para la venta en taquilla, estando a la venta en el castillo a partir de las 10 horas del mismo sábado del espectáculo y hasta que se agoten.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × tres =