Mig centenar de persones aporten propostes a l’assamblea oberta del PSPV comarcal

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mig centenar de persones aporten les seues propostes a la primera assemblea oberta dels socialistes de La Costera – La Canal a fi de preparar la pròxima Convenció Política del PSPV.

El Secretari d’Organització i Diputat en Les Corts Valencianes, Alfred Boix, fou l’encarregat d’obrir el debat sobre les respostes que la socialdemocràcia pot oferir als reptes de la societat valenciana, davant la qual cosa va posar com a exemple les accions que s’estan duent a terme des de la Generalitat Valenciana.

Amb anterioritat al Secretari d’Organització, intervingueren el Secretari de Política Municipal a nivell provincial i portaveu en la Diputació de València, Pablo Seguí, el Secretari General de La Costera-La Canal, Xavi Simón, i el Secretari General i Alcalde de L’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero.

Per la seua banda, el públic assistent va mostrar una alta participació, la qual cosa, en opinió de Simón, “demostra que la gent està motivada i té ganes d’aportar el seu coneixement i la seua experiència, d’escoltar i de ser escoltats, i açò és precisament el que des del PSPV-PSOE s’està promovent”.

Cal recordar que proper dimarts està convocada a Énguera la segona d’estes assemblees que, segons ha anunciat el Secretari General comarcal, continuaran durant tot l’any. En ella participarà, entre d’altres, el Cap del Gabinet del President de la Generalitat Valenciana, Arcadi Espanya.

No hay comentarios

Dejar respuesta