Més millores a l’alberg de peregrins del Camí de Santiago a Canals

Continuant la intenció de donar més rellevància a la nostra localitat en la Via de Llevant, a l’aparició de Canals i el seu alberg dalt del Mercat Municipal en guies del Camí de Santiago i a les noves senyalitzacions, s’ha editat un tríptic informatiu propi per als que ens visiten, amb informació sobre l’entrada i eixida del Camí a Canals o punts d’interés de la nostra localitat. A més, es pretén millorar l’alberg on descansen els peregrins.

albergue-canals-3-diaridigital.esEl passat dimarts, com és fa periòdicament, la Coordinadora del personal de neteja de Risoncha, el Cap de la brigada municipal, junt amb la regidora de Turisme i l’alcalde, van visitar l’alberg per a comprovar de primera mà les millores que es pretenen dur a terme. A les reparacions en el bany o cuina, es col·locaran un parell de lliteres, es millorarà la climatització i s’instal·larà un microones.

A més, donades les continuades notes d’agraïments i comentaris, es posarà una bústia de suggeriments i un llibre de visites, com a molts albergs de peregrins. Cal sumar les noves fundes i llençols, així com les noves imatges de Canals i les nostres festes, que substituiran la decoració actual.

albergue-canals-2-diaridigital.esPer a la delegada de Turisme, Célia Ibàñez, “qui para en Canals a descansar, no sols visita el nostre poble. També compra als comerços i consumeix als bars. Parlem de més de 70 peregrins pernoctant l’últim any. Hem de cuidar la imatge i el servici que oferim als peregrins que venen arreu del món, perquè també parlaran del lloc on han parat”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − 5 =