Més de mil corredors es donen cita en la X Cursa Popular d’Aspromivise

L’Albereda de Xàtiva ha acollit, en el matí d’ahir, la desena edició de la Cursa Popular d’Aspromivise que ha reunit a més de 1.080 corredors de 55 Centres Ocupacionals i que a més ha comptat amb la col·laboració de 350 voluntaris i 1.500 escolars.

A les 12:00h tenia lloc un dels moments més emotius de la jornada, l’eixida de tots els participants que es disposaven a completar els més de dos kilòmetres de recorregut. Poc més de cinc minuts després feia l’entrada en línia de meta el primer dels corredors, Claudio.

IMG_8840Els participants han estat animats durant tot el recorregut i la prova ha comptat amb la presència de diferents alcaldes i regidors de la comarca, així com del director general de Diversitat Funcional, Antonio Raya, el director general d’Esports, Josep Miquel Moya i la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, entre altres.

Al voltant de la una s’ha procedit al lliurament de premis dels primers classificats en categoria masculina i femenina, en cadira de rodes, en cadira de rodes elèctrica… També hi hagut reconeixements per als més veterans i un premi a la constància. Tots els premiats han rebut, a més d’un trofeu, un regal cortesia de les firmes comercials que han col·laborat amb la prova. No obstant tots els participants s’han endut una medalla, patrocinada per la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal.

Seguidament, la festa ha continuat amb diverses actuacions musicals a l’Albereda.

IMG_8904La directora del Centre Ocupacional la Costera-Canal, Amor Amorós, ha tingut paraules d’agraïment per a tots aquells que han treballat en aquesta cursa i ha felicitat als participants. A més, Amorós ha assegurat que «després de 10 anys em done compte de que cada vegada es més fàcil organitzar aquesta cursa perque la gent es volca en ella».

Per la seua banda, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha manifestat «sentir-se orgullós, en un dia com aquest, de ser alcalde de la ciutat».

[g-gallery gid=»25064″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × cinco =