Més d’un centenar de xiquets enceten l´escola d´estiu a Canals

L’escola d’estiu, que cada any organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals, va començar ahir amb al voltant de cent xiquets que al llarg de les pròximes setmanes desenvoluparan un gran nombre d’activitats a les instal·lacions del Centre Jove deL municipi sota la supervisió dels corresponents monitors.

Així, s’han ofertat activitats durant dos mesos (juliol i agost), distribuïdes en 4 quinzenes i l’opció de l’escola matinera.

Segons paraules del regidor i alcalde de Canals, Ricardo Requena: «És una escola d’estiu a la carta, cada xiquet ha escollit la quinzena o quinzenes que més li han interessat o s’han adaptat a les vacances dels seus pares, veritablement amb aquesta nova oferta d’escola d’estiu aconseguim que hi haja una autèntica conciliació familiar i laboral entre pares i fills».

De la mateixa manera, aquest any, l’escola inclou a 5 joves menors de 18 anys amb capacitats diferents (mobilitat reduïda, necessitats especials, etc.), que poden participar del projecte educatiu, social i lúdic com qualsevol altre veí del poble.

Pel que fa al #LOVECANALS Summer Time destinat a joves de 12 a 17 anys, són 21 joves els que ja es troben gaudint de les diferents activitats lúdiques i esportives que s’han programat per a les dues setmanes d’aquesta edició. Excursions, tallers, piscina o acampades, són algunes de les propostes que es plantejen.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 − once =