A set dies de la festa més gran de Xàtiva com són les Falles, les diferents comissions de la ciutat no san volgut pedrer, la pujà de Sant Josep a l’ermita.

Les falles de Xàtiva i el públic en general gaudiren ahir diumenge en la Pujà de Sant Josep, un centenar de persones participaren en un acte impulsat per la Junta Local Fallera de Xàtiva, el Gremi de Fusters i l’Ajuntament de Xàtiva.

IMG_9301La pujada sorgeix com a complement al baixà de tots els anys, la romeria del matí del 19 de març. A les nou i mitja del matí des del carrer Carlos Sarthou, desfilaren en comitiva les diferents comissions de la ciutat, la junta Local fallera, el Gremi de Fusters, membres de la corporació municipal, l’Escola de Danses, la Magrana del Corpus, la Muixeranga i la imatge de Sant Josep, que anava sobre un carruatge tirat per cavalls.

IMG_9797En arribar a l’ermita, l’Abat, el president del gremi de fusters, l’alcalde i el president de la junta local es van dirigir al públic assistent, amb unes paraules d’agraïment, tot seguit la Magrana del Corpus, l’Escola de Danses i la Muixeranga van delectar al públic amb les seues actuacions. Actes com aquest enriqueixen la cultura i les tradicions de les festes josefines.

No hay comentarios

Dejar respuesta