Més de 50 militants i simpatitzants celebren amb Compromís per Canals l’inici de les festes de Sant Antoni

Entre els assistents es trobaven representants al més alt nivell del propi partit i de les institucions a les que està present per a mostrar el nostre compromís amb la nostra cultura, tradicions i futur .

Compromís per Canals ha organitzat altra vegada un esmorzar que ha servit per fomentar la germanor entre militants i simpatitzants i també per ajudar a donar a conèixer una de les festes tradicionals amb més renom de la Costera. L’esmorzar s’ha vist acompanyat d’una visita a la fira que es celebra a la localitat i a la monumental Foguera de Sant Antoni que ha fet les festes conegudes per tot arreu.

A l’acte han assistit militants i simpatitzants locals que s’han vist recolzats per altres de tota la comarca i el grup municipal al complet encapçalat per l’alcalde Joan Carles Pérez acompanyat pels regidors Mai Castells i Toni Sánchez. A més a més, ha acudit també una ampla representació institucional formada per Àgueda Micó (Coordinadora General del Bloc Nacionalista Valencià), Fran Ferri (Síndic de Compromís a les Corts), Josep Miquel Moya (Director General d’esports) i Quique Castelló (Secretari General de Joves PV – Compromís). Un esdeveniment amb el que hem volgut mostrar el nostre suport per les nostres tradicions i cultura que considerem un recurs molt important per a l’avanç social del poble valencià.

El nostre patrimoni, entorn, tradicions, cultura i productes són la base del benestar futur dels valencians. Defendre allò que és nostre des d’una perspectiva integradora, progressista i ecologista és la millor manera de garantir que la nostra gent tinga un futur sense haver de renunciar ni al seu benestar ni a la seua identitat. Creguem que festes com les de Sant Antoni que es celebren a Canals mantenen la nostra tradició i cultura com a poble al temps que són un referent i una mostra de la nostra capacitat de fer grans coses a partir dels nostres propis recursos. Tant de bo es parlara més a la resta del món d’aquesta capacitat i habilitat de la gent dels nostres pobles que de la trista herència que han deixat governs anteriors que marginaven la nostra tradició i cultura front als “grans esdeveniments”. La gent de Canals, la Costera i el País Valencià tenen molt a oferir al món i festes com aquestes són la millor manera de mostrar el que som i el que podem fer en temps com els actuals.

El matí s’ha tancat amb una recepció a la seu de Compromís per Canals a la que s’han oferit als assistents la tradicional mistela i dolços típics de les festes de Sant Antoni com els “rossegons”, “pastissets de moniato” o els “rotllets d’anís”. Esperem que tota la gent del poble i els que acudisquen de la resta de la comarca i altres llocs gaudisquen d’unes festivitats tan bones o millors que el matí que hem celebrat nosaltres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − dieciocho =