Més de 400 personatges de ‘Star Wars’ desfilaran per la Ciutat de les Arts i les Ciències el 22 d’octubre

Més de 400 personatges de l’univers de ‘Star Wars’ desfilaran el pròxim 22 d’octubre, a partir de les 17.30 hores, en els exteriors de lliure accés de la Ciutat de les Arts i les Ciències, en concret, en els passejos circumdants al Museu dels Ciències, el Umbracle, el Hemisfèric, el Palau de les Arts i Caixaforum. L’assistència del públic serà gratuïta, sense necessitat de comprar un entrada per a aquest esdeveniment promogut per la Legió 501 – Spanish Garrison i organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La Legió 501 és una entitat internacional integrada per fans de la saga de «La guerra de les galàxies», els qui recreen amb qualitat cinematogràfica els vestits i armadures del bàndol imperial. Entre els seus fins, a més d’homenatjar l’univers de ‘Star Wars’, està la contribució a la comunitat mitjançant accions benèfiques i treball voluntari. Per això, s’instal·laran photocalls solidaris on el públic podrà fer-se fotos amb els seus personatges favorits. Els fons recaptats es destinaran de manera íntegra a la Casa Ronald McDonald de València, fundació triada per la Legió 501 Spanish Garrison. L’horari dels photocalls serà a les 11.00 h i a les 19.30 hores, en l’anell perimetral del Hemisfèric, i tindran una durada de dues hores.

La solidaritat, sobretot dirigida a la infància, té un important espai en el ‘Training Day’. Per aquest motiu, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha organitzat aquesta acció per a mostrar de nou el seu compromís social i el seu suport a projectes dirigits a nens i nenes en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social.

A més, durant les jornades i setmanes prèvies està previst realitzar actes de caràcter solidari, entre altres visites de personatges de la famosa saga als hospitals i la realització de tallers de ciència per a nens i nenes hospitalitzats que no podran acudir a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Aquest esdeveniment benèfic anual torna després de dos anys d’ajornaments i és la concentració més important que celebra la Spanish Garrison a nivell nacional amb voluntaris que reten homenatge a la seva gran passió.

No hay comentarios

Dejar respuesta