Més de 200 professionals de l’educació visitaran el CEIP Attilio Bruschetti de Xàtiva per a conèixer el seu projecte de renovació pedagògica

Divendres i dissabte, més de 200 professionals de l’educació del territori valencià visitaran el CEIP Attilio Bruschetti de Xàtiva en el marc de les V Jornades «Repensar i transformar els espais educatius» organitzades per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport (CEFIRE) de Xàtiva amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva, el mateix centre i les escoles públiques Mendigoiti ikastetxea, de Navarra, i Rosa dels Vents, de Mallorca.

Les jornades consten de diverses xerrades, taules i tallers per conèixer el projecte educatiu de renovació pedagògica que estan duent a terme conjuntament les tres escoles: l’Attilio Bruschetti, Mendigoiti i Rosa dels Vents, amb una beca ‘DUAlizate’ del Ministeri d’educació i amb l’acompanyament de la Universitat de València i la de Barcelona. A les jornades hi ha més de 200 professionals inscrits i 200 més en llista d’espera. Les jornades treballaran els entorns de Disseny Universal d’Aprenentatges, DUA, una manera de treballar amb els xiquets i xiquetes que prioritza les seues necessitats, els ritmes d’aprenentatge, els interessos, l’autonomia i la inclusió a les aules.

A les jornades hi assistirà també la directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, Reis Gallego Perales, i el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García i Tomàs.

Aquest curs el CEIP Attilio Bruschetti ha implantat la metodologia «viva i activa» a tots els nivells del centre. Des d’aleshores s’han disparat les demandes de visites de professionals d’altres escoles i universitats per conèixer com han implementat la renovació pedagògica. És per això, que juntament amb el CEFIRE de Xàtiva, han liderat l’organització de les jornades.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × uno =