Més de 2.000 persones participaren en el dia d’ahir en la V Cursa i Marxa Solidària enmarcada en el circuit Runcàncer. En total es varen recaptar 11.869 euros, superant així la xifra de la passada edició.

pedro-L’esdeveniment solidari va constar de dues proves diferents, una cursa competitiva de 6,5 km i una marxa no competitiva de 4 km, i va comptar amb la participació de membres de la corporació municipal. La prova s’emmarca dins de l’IV Circuit Provincial contra el Càncer, RUNCÁNCER. Circuit que integra al llarg de l’any, 21 carreres i 40 marxes en localitats diferents de la província.

El dispositiu preparat per a la prova va comptar amb efectius de la Policia Local i Protecció Civil. Guardarropía per als corredors, banys en la Glorieta, dutxes en la Ciutat de l’Esport i aparcaments en el Pavelló de Voleibol i la Ciutat de l’Esport. A més de comptar amb la inestimable ajuda dels voluntaris dels diferents clubs esportius de la ciutat que, gràcies a la gestió de la coordinadora d’esports, ajuden per a poder dur-ho a terme.

IMG_3026La presidenta Cosuelo Boluda va Agrair «l’ajuda prestada per l’Ajuntament i la de tots els establiments, comerços, entitats, empreses… que col·laboren d’una manera o un altre, perquè sense el suport de tots ells no podríem dur-ho a terme». L’Alcalde, Roger Cerdà, «molt satisfet per la col·laboració ciutadana, que ha fet possible que aquest matí siga un matí solidari amb una molt bona recaptació per a lluitar contra una malaltia que tot el molt la té molt present». El regidor d’esports, Pedro Aldabero, ha agraït la implicació dels veïns en un esdeveniment tan important com aquest i l’esforç de la junta local contra el càncer.

La jornada matinal va continuar una vegada finalitzada el lliurament de premis, en l’Albereda es va realitzar una demostració de zumba, esgrima i castells per als mes menuts.

No hay comentarios

Dejar respuesta