Més de 1400 persones gaudeixen de la festa de les paelles de la Fira de Xàtiva

La festa de les paelles va ser un any més un esdeveniment multitudinari dins dels actes programats en la Fira de Xàtiva. Un esdeveniment que s’ha consolidat any rere any com un dels actes més seguits especialment pels més joves. I és que aquesta festa compta amb més de 40 anys de tradició.

IMG_3173Al voltant de 1.420 persones participen hui al mig dia en la tradicional festa de les paelles de la Fira d’Agost que, novament, se celebra a l’aparcament del pavelló de voleibol i que es va perllongar amb una orquestra fins a les 18:30 h.

Pel que fa a la participació, enguany ha caigut en unes 10 paelles que suposa unes 100 persona menys respecte a l’any passat, es nota que cada any la gent de mitjana edat no participa en aquesta festa, és un esdeveniment que s’ha consolidat any rere any com un dels actes més seguits especialment pels més joves.

IMG_3190La Corporació Municipal, la Reina de la Fira i les seues Dames d’Honor i els pares i mares també han participat en la celebració amb una paella encomanada en un comerç local.
Una vegada han finalitzat les paelles, un dispositiu especial sa encarregat de la neteja.

[g-gallery gid=”53496″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − 9 =