L’aparcament del pavelló de voleibol de Xàtiva va acollir diumenge, per tercera vegada, el dinar de germanor organitzat per la Junta Local Fallera i amenitzat per una orquestra fins les nou de la nit, aproximadament. Un acte que, enguany, va reunir a 200 persones més que el passat any, segns va assegurar el president de la junta, Jesús González, qui va comentar que “hi ha un total de 1.150 persones sentades més a banda les que venen després de dinar”.

IMG_5022-w900-h675En aquest sentit, el president de la JLF de Xàtiva va explicar que “sembla ser que a la gent li agrada l’estil que està agafant aquest acte i que serveix per a calfar motors per a falles”.

Per la seua banda, la Fallera Major de la ciutat, Andrea Torres, va comentar que “és un gust veure a tanta gent reunida per fer festa”. A més, va comentar que tant ella com la seua cort “estem vivint dies de molts actes la qual cosa ens permet conèixer alguns que no coneixíem. No estem descansant molt però estem amb moltes ganes de que arribe la setmana fallera i molt il·lusionades”.

Finalment, el president de la junta va anunciar que durant aquesta setmana es celebraran berenars a les diferents comissions i que ja es preparen per als actes de la setmana fallera que inclouran, entre altres, una visita a la Diputació de València.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco + 9 =