Més de 50 persones participen a la primera bicicletada organitzada pel Centre Ocupacional

Després d’aconseguir una subvenció de la Fundació Decatlhon per a material esportiu, el Centre Ocupacional de Xàtiva va apostar per adquirir uns tricicles adaptats per a que usuaris i usuàries del propi centre pogueren utilitzar la via pública amb aquest mitjà de transport.

La forma de donar a conèixer a la societat aquesta iniciativa va consistir en una bicicletada pels carrers de Xàtiva que va reunir a més de 50 persones. Una activitat molt inclusiva, que demostrava el fet de que, adaptant els recursos moltes persones tenen la capacitat per poder aconseguir reptes fa un temps complicats.

Usuàries, usuaris, professionals i simpatitzants d’Aspromivise recorregueren al voltant de 7 km per la ciutat per a donar-li a Xàtiva la categoria de ciutat inclusiva.

Des del centre ocupacional, Isabel Soto, una de les psicòlogues del centre i participant en la bicicletada mostrava la satisfacció per l’acollida, “estem convençuts que activitats com aquestes donen molta normalitat al nostre sector. Ens creguem molt que les nostres usuàries i usuaris poden formar part de la societat d’una manera més activa, i així ho volem ensenyar. A més, veure les cares de satisfacció de tots ells i elles ens assegurava  l’encert de l’activitat. Per a molts d’ells i d’elles era la primera vegada que anaven en bicicleta per dins de la ciutat, un pas important per a una major inclusió d’una part de la societat que també vol demostrar que és capaç de fer coses, com utilitzar la bicicleta en vies públiques”.

El Centre Ocupacional també ha donat les gràcies a l’Ajuntament i a la Policia Local per totes les facilitats que han posat des del primer moment.

No hay comentarios

Dejar respuesta