Més de 25 expositors es donaran cita demà a la Fira del Medi Ambient de Canals

L’Ajuntament de Canals, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha programat per aquest dissabte, a l’avinguda de Vicent Ferri, la Fira del Medi Ambient amb l’objectiu fonamental de fomentar les actituds de respecte del nostre entorn natural, la sostenibilitat mediambiental, així com l’ús de les energies renovables. La fira s’inaugurarà oficialment cap a les 10 hores i romandrà oberta al públic fins a les 15 hores.

En aquest sentit, al voltant de 25 expositors, entre organismes oficials, associacions culturals i mediambientals municipals (Acdema i el Brot), associacions per a la defensa dels animals (ADA), empreses relacionades amb el reciclatge i comerços de productes naturals, participaran en la fira d’enguany amb la finalitat que els visitants es consciencien mitjançant un extens programa d’activitats lúdiques i recreatives.

«S’han organitzat una sèrie d’activitats que es desenvoluparan al llarg de la jornada amb l’objectiu de conscienciar a la població i, sobretot, als més joves, de la importància de la cura del medi ambient en la nostra societat», ha remarcat el regidor del departament mediambiental, Andreu Lluch.

Juntament amb les activitats organitzades, que seran gratuïtes i estaran obertes a qualsevol persona que vulga participar, també s’instal·laran dos inflables per als més menuts.
Amb motiu de la celebració de la Setmana del Medi Ambient, la regidoria de Medi Ambient ha organitzat, per a hui a les 19 hores a la Casa de Cultura Ca Don José, una xerrada al voltant de la Globalització i transport sostenible. Estarà impartida per part de José Manuel Ros Martínez, membre de Greenpeace.

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 − seis =