Més de 20 museus etnològics valencians preparen la seua adhesió a una xarxa de cooperació

La Junta de Govern de la Diputació de Valencia ha donat llum verda recentment a la constitució de la Xarxa de Museus Etnològics Locals, una estructura cultural de cooperació, assessorament i formació que té com a principal objectiu posar fi a l’aïllament dels museus locals creant un espai de comunicació i cooperació compartit.

Xavier Rius, responsable de l’Àrea de Cultura, ha destacat que aquesta és una iniciativa que veu la llum «per l’interès mostrat per part dels mateixos alcaldes i pels responsables del Museu Valencià d’Etnologia», que han considerat el projecte «molt necessari». Rius ha explicat que la promulgació d’aquesta xarxa «afavorirà la col·laboració, formació i coordinació per tal de potenciar els centres museogràfics, amb el propòsit que els ciutadans i les ciutadanes puguen gaudir més i millor de la nostra cultura», ha indicat.

La presentació d’aquesta iniciativa va comptar amb la presència de representants de la Costera, concretament de la Font de la Figuera, Genovés i la Llosa de Ranes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − seis =