Més de 100 turistes estrangers participen en la primera setmana del València Summer Day

Més de cent turistes estrangers han participat en la primera setmana del València Summer Day, el projecte turístic pilot organitzat conjuntament pel Patronat Provincial de Turisme de València, amb la seua marca turística i la Fundació Turisme València, de l’Ajuntament de la capital.

València Summer Day proposa gaudir d’un dia fora de la ciutat amb huit experiències a Gandia, Llíria, Cullera, Sagunt, Requena, Ontinyent, Bocairent i Xàtiva. Així doncs, un autobús connecta València amb aquestes destinacions, en cadascuna de les quals el viatger disfruta d’un dia complet amb visites guiades i dinar inclòs.

Els primers viatgers del projecte pilot han puntuat l’experiència amb un 4’5 sobre 5 i han destacat l’avantatge de conéixer «el gran valor patrimonial i gastronòmic» de les comarques valencianes.

El cap de setmana, l’autobús del València Summer Day va oferir eixides a Ontinyent i Bocairent, el dissabte, i a Xàtiva, el diumenge. Els viatgers van poder disfrutar d’una experiència festera a Ontinyent, conéixer La Pedra Viva de Bocairent i les mil fonts i el castell de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta