El Mercat de Diumenge d’Ontinyent reprèn l’activitat i presenta el calendari per a 2017

El “Mercat de Diumenge” torna a Ontinyent amb la seua primera edició de 2017, un any al qual tondrà un total de 17 edicions. El mercat tornarà aquest diumenge 8 de gener a la seua habitual cita del primer diumenge de cada mes al Recinte Firal, amb tota mena de productes de temporada, tèxtils o d’alimentació, entre d’altres. A més de no faltar a la cita mensual, enguany es duplicarà edició en un total de sis mesos, amb edicions dobles al mesos de gener (8 i 22), abril (dies 2 i 23), maig (7 i 21), juny (4 i 18), juliol (2 i 30) i octubre (1 i 15).

Des del Govern d’Ontinyent es recordava que la iniciativa “es va plantejar com una prova per promoure l’activitat econòmica a Ontinyent els diumenges, un dia de la setmana al qual els carrers de la ciutat solien estar deserts, cosa de la que sempre ha hagut queixes a la població. Ara son milers les persones que ixen al carrer i que arriben des d’altres municipis veïns per aprofitar l’oferta d’oci dominical que suposa aquest Mercat”, explicaven.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha vingut ingressant un mínim de 900 euros cada volta que es realitza aquest mercat dominical, que ve assolint una mitjana de 3.000 visitants en cada edició.

mercatdiumenge-2-2017

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × tres =