Medi Ambient de l’Alcúdia de Crespins presenta el calendari de recollida de residus 2022

La Regidoria de Medi Ambient de l’Alcúdia de Crespins ha començat hui a repartir porta a porta el nou calendari de recollida de residus i altres utensilis per a l’any 2022, així com el corresponent a l’Ecoparc mòbil i el calendari de pagament de taxes i tributs municipals.

Pel que fa als residus es recolliran, com és habitual, els diumenges i de dilluns a divendres, no havent-hi recollida els dissabtes i els festius. Des de Medi Ambient recorden que l’horari de depòsit de residus en els contenidors és de 20 a 24 hores i que l’incompliment d’aquest horari pot suposar la imposició d’una multa.

Els dies de recollida de trastos i mobles vells a domicili serà dilluns de 19 a 23 hores, sent necessari avisar prèviament trucant al telèfon 96 291 21 67 (atenció telefònica de 8,30 a 14 hores de dilluns a divendres).

Pel que fa a l’Ecoparc mòbil, enguany el servei es mantindrà igual que en anys anteriors. Els veïns i veïnes de l’Alcúdia de Crespins podran depositar residus com a oli, aerosols, piles, bateries, xicotets electrodomèstics, radiografies o telèfons mòbils, entre altres, tots els dimecres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores a l’ecoparc mòbil ubicat al carrer Colón. L’últim dimecres de mes, l’ecoparc s’ubicarà al barri de la Muntanyeta a la plaça Miguel Martínez.

Finalment, des de l’àrea de Medi Ambient, el seu regidor, Jordi Caparrós recorda la importància de complir els horaris per a depositar el fem, així com la de reciclar el cartó, el vidre i el plàstic depositant cadascun al seu contenidor corresponent, perquè com assenyala és “una responsabilitat compartida entre els ciutadans i el servei de neteja mantindré el poble en condicions” i incideix, en la col·laboració dels veïns per mantenir una bona imatge del poble i que estiga net.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × cuatro =