Medi Ambient acondiciona l’entorn de Sant Josep i de la Torre de l’Ametla

La regidoria de Medi Ambient ha iniciat les tasques de neteja i replantació de les zones de la Torre de l’Ametla i l’ermita de Sant Josep. Segons la regidora, Pilar Gimeno, “estem treballant amb la mirada posada en el proper 19 de març, dia de la Baixada de Sant Josep. Volem que l’entorn de l’ermita estiga net i en condicions per celebrar un dels actes més importants de les nostres Falles”.

L’actuació s’ha dissenyat en 3 parts. D’una banda, els operaris del servei de neteja estan treballant per desbrossar i retirar les deixalles de l’àrea més pròxima a Sant Josep. D’un altra, s’està enjardinant tota la zona de la Torre de l’Ametla. En esta intervenció s’ha col·locat una manta tèxtil biodegradable i s’estan replantant 500 unitats d’una selecció d’espècies vegetals amb caràcter no invasor, d’origen mediterrani i que necessiten poca aigua. A més el criteri d’enjardinament s’ha fet buscant un efecte paisatgístic basat en l’escalonament de la floració i diversitat cromàtica. Estos treballs està previst que es finalitzen el 13 de març. Passades les Falles s’iniciarà la tercera fase que consisteix en la replantació de la zona de Sant Josep.

AMPLIACIÓ I MILLORA DEL PARC CANÍ DE LA PAU
Pilar Gimeno, regidora també de Parcs i Jardins, ha aprofitat per informar de les obres d’ampliació i millora del parc caní del jardí de la Pau, un dels 3 que hi ha a la ciutat. L’actuació, valorada en 10.000 euros contempla fer més gran el parc, dotar-lo de més mobiliari per als usuaris i refer la tanca adaptant-la al nou perímetre. “Tenim previst realitzar intervencions semblants en els altres 2 parcs canins de la ciutat per tal de millorar les intal·lacions i fomentar el seu ús entre els propietaris de gossos”, ha dit Gimeno.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + diez =