Mazón en la presentació Marcos Sanchis «Xàtiva és un municipi prioritari per al PPCV i necessita un canvi»

· “L’habitatge és un dret i la recepta del PPCV és clara: més habitatge públic i menys impostos”, afirma

· Afirma que Xàtiva “és un municipi prioritari per al PPCV en el qual cal millorar les comunicacions ferroviàries i per carretera perquè continue sent competitiva”

El president del PPCV i candidat a la Presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha afirmat hui que el 28-M la Comunitat Valenciana “es juga seguir amb la pressió fiscal més alta d’Espanya o passa a baixar els impostos com proposa el PPCV”.

Mazón s’ha pronunciat així a Xàtiva, on ha assistit a l’acte de presentació de la candidatura del PPCV a les eleccions municipals que estarà encapçalada per Marcos Sanchis. El president del PPCV Mazón ha indicat que en les eleccions del 28-M “la Comunitat es juga seguir a la deriva o canviar el rumb”.

“Els valencians hem de decidir si continuem pagant imposat de successions, amb la pressió fiscal més alta d’Espanya, si seguim sense habitatge social i amb un Govern que està a la deriva, o si per contra passem a defensar el que mereixem”, ha indicat.

En aqueix sentit, ha assenyalat que el PPCV “baixarà els impostos, eliminarà l’impost de Successions, l’impost ‘a la mort’ que és tremendament injust, construirem 10.000 habitatges públics i ajudarem als joves al fet que tinguen accés a l’habitatge”.

“L’habitatge és un dret i la recepta del PPCV és clara: més habitatge públic i menys impostos”, ha manifestat Mazón, qui ha recordat que la reforma fiscal que proposa recull un impost progressiu a l’habitatge, amb una rebaixa de fins al 70% i avals perquè els joves puguen emancipar-se.

El president del PPCV també s’ha referit a les necessitats de Xàtiva, i ha assegurat que la ciutat “necessita la residència per a persones majors en el Barri de Sant Feliu, un nou centre de salut, millores en la línia C-2 de rodalia i la rehabilitació de la comissaria de policia de la localitat”.

El candidat del PPCV a la Generaltiat ha lamentat “el fracàs del Pla Edificant, no sols a Xàtiva, sinó en tota la Comunitat Valenciana, perquè no s’han construït els col·legis que fan falta i per aquesta raó des del PPCV establirem un pla exprés per a accelerar la construcció de col·legis i instituts. És una qüestió de gestió i de voluntat i que els recursos públics estiguen al servei dels ciutadans”.

No hay comentarios

Dejar respuesta