Conveni per fer de la música una eina inclusiva

L’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS) i l’Ajuntament de Xàtiva han subscrit un acord de col·laboració entre la Residència Caixa Ontinyent i l’Escola de Música.

La regidora de Benestar Social de Xàtiva, Xelo Angulo, la presidenta de la Banda de Música la Nova de Xàtiva, Andrea Mollá, la directora de l’Escola de Música, Victoria Ferrando, i el director de la Residència Caixa Ontinyent, Francisco Hernández, han mantingut una reunió al centre de l’IVASS per a ultimar les bases de dita col·laboració.

El programa s’iniciarà en setembre d’aquest any i té per objecte que l’alumnat de l’Escola de Música, d’edats compreses entre els 9 i els 12 anys, i les persones amb diversitat funcional intel·lectual de la Residència Caixa Ontinyent treballen conjuntament la música i el cant.

Així mateix, es busca que ambdós col·lectius compartisquen i intercanvien experiències que tinguen a veure amb aquesta disciplina artística.

Per a això, les persones amb diversitat funcional intel·lectual treballaran el cant i l’acompanyament musical en les classes que s’impartiran en la residència i, amb una periodicitat setmanal, participaran en un assaig conjunt amb els i les alumnes de la Banda.

Aquesta iniciativa artístic-cultural culminarà amb una actuació conjunta entre els participants d’ambdues entitats que s’ha previst per a mitjans de desembre al Gran Teatre de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta