Marta Sorlí protagonitzà a Xàtiva una conferència sobre el masclisme a l’actualitat

La diputada de Compromís a les Corts Generals va profunditzar sobre les discriminacions que pateixen les dones en el dia a dia

La seu de Compromís va acollir ahir una conferència de la diputada de Compromís a les Corts Generals, Marta Sorlí, que portava per títol “El masclisme en el nostre dia a dia”. L’acte, que va estar presentat per la Secretària General de la Conselleria de Igualtat, Isabel Serra, es va emmarcar dintre de les activitats del 25 de novembre, dia Contra la Violència de Gènere, amb la intenció de tractar el tema des d’una perspectiva diferent, amb la identificació dels causants d’aquests maltractes. “És important que parlem d’igualtat també al voltant d’aquestes dates, ja que la desigualtat és la causa més bàsica de la violència masclista”, va assegurar la diputada a Madrid, qui va afegir que “cadascú de nosaltres té el poder d’ajudar a canviar aquesta societat patriarcal”.

Des de l’agrupació municipal, també van declarar que “dia a dia les dones reben tot tipus de discriminacions masclistes, cosa que hem de canviar feminitzant la manera de ser de les persones”.

A l’acte, que va començar a les 18:30 hores, van assistir més d’una trentena de persones.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + 16 =