La parella formada per Mario i Brisca, d’Oliva, s’ha convertit en la gran triumfadora de la IV Copa de Raspall Professional-Diputació de València, en superar pel resultat de 25 per 10 a la formació de Moltó i Néstor, de Barxeta, en la gran final disputada en el trinquet de Castelló de Rugat.

A la Vall d’Albaida els blaus van començar per davant, anotant-se el primer joc, 5 per 0, produint-se ràpidament la igualada roja a 5. Els següents tres jocs van caure del costat de Mario i Brisca, que carregaven dur contra Moltó, que retornava les pilotes una vegada i una altra amb arpa, però la resta de Barxeta a mesura que avançava el duel anava acusant el cansament. Així es va arribar al 20 per 5, i quan semblava que ja estava tot resolt, Moltó i Néstor van tirar d’arpa per a sumar des de la resta i situar en l’electrònic el 10 per 20.

Des del ‘dau’, els rojos no van poder allargar la partida, i van acabar cedint davant l’embranzida de Mario i Brisca, que van aconseguir tancar el duel i conquistar per primera vegada el títol de campions de la Copa de Raspall Professional, davant els aplaudiments i alegria del públic que abarrotava el trinquet de Castelló de Rugat.

Amb aquesta derrota, Moltó no va poder allargar el seu domini en la Copa, trofeu que havia conquistat en les últimes dues edicions, les de 2016 i 2017. A més, cal destacar que Mario ha aconseguit el títol de campió en el seu debut en una competició oficial professional, amb un ‘mitger’ com Brisca que ha demostrat que es tracta d’un dels millors del panorama professional.

El vicepresident segon de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha lliurat el trofeu als guanyadors juntament amb el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Armando Mercé, el president de la Fundació de Pilota Valenciana, Pepe Soriano, l’alcalde d’Oliva, David González, l’alcalde de Barxeta, Vicent Mahiques, i l’alcalde de Pego, Enrique Moll. L’amfitrió va ser l’alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Escaires.

No hay comentarios

Dejar respuesta