Maria Pina recolza la cursa d’Aspromivise per a persones amb diversitat funcional

El Centre Ocupacional la Costera ha donat un pas més endavant pel que fa a la promoció de la cursa per a persones amb diversitat funcional que es celebrarà a l’Albereda de Xàtiva el proper 4 de maig. Així ha llançat una campanya per tal de ”fer-la visible mitjançant el recolzament de persones relacionades amb el món de l’esport i d’altres que no ho són tant, amb l’objectiu el donar a conèixer una iniciativa que el centre ocupacional porta a terme des de ja fa 10 anys».

La campanya consisteix en un ventall de vídeos en el que diferents persones recolzen la cursa d’Aspromivise: Esportistes d’èlit, esportistes populars, persones relacionades en la política, en la cultura, persones del carrer, companys d’altres centres ocupacionals… que aniran recolzant aquesta carrera per donar-li visibilitat i també per dotar-la de la importància que realment mereix.

Des del Centre Ocupacional es comenta que “aquest any estem il·lusionats amb la cursa, és evident, però també amb com està responent la gent. En la campanya que estem presentant molts han estat els que han volgut col·laborar i que en les properes dates anirem publicant. És una campanya que a més de donar-li promoció a la cursa, també intenta donar-li normalitat i sobretot un caràcter inclusiu», segons expliquen.

La campanya ha sigut iniciada amb Maria Pina, jugadora de la Selecció Espanyola Femenina de bàsquet i que, actualment forma part del planter de l’equip del Gernika. “Maria està vinculada a Aspromivise des de fa varis anys, ha col·laborat amb diferents edicions de la cursa, ha mostrat el nostre centre als diferents jugadors que participen en el seu campus, sent també seu de vàries activitats inclusives amb els esportistes del centre ocupacional, ha realitzat varis campionats de 3×3 a benefici d’Aspromivise i moltes altres coses que a la fi han donat visibilitat al col·lectiu de persones amb diversitat funcional”.

En els propers dies, diferents persones aniran apareguent al Faceboock d’Aspromivise, però al mateix temps, des del propi centre es fa una crida a les persones o grups que vullguen unir-se a la campanya a que envien els seus vídeos a carreraaspromivise@gmail.com. Tan sols han de presentar-se i dir la següent frase: “Hola sóc…, Jo també recolze la carrera popular d’Aspromivise”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

once − 4 =