Marcos Sanchis(PP): “Hi haurà aigua en tota la zona del Carraixet i ningú pagarà més que en Xàtiva”

• El candidat del PP assenyala a més que “la seguretat és un altre aspecte que preocupa en el Carraixet, per la qual cosa el nostre compromís és augmentar la seguretat i la instal·lació de càmeres”

• Sanchis destaca que “hi haurà una regidoria especifíca de Bixquert Carraixet, augmentarem la neteja, el manteniment dels camins i l’enllumenat de la zona”

• “Ens cau la cara de vergonya quan veiem que fa més d’un any que hauria d’estar en marxa la planta desnitrificadora i fins i tot no està, el govern de Roger Cerdà ha enganyat els veïns del Carraixet amb el preu de l’aigua i amb l’execució de les obres”

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha presentat els seus compromisos amb la zona del Carraixet, posant l’accent en el tema de l’aigua, destacant que quan arribe el PP a l’alcaldia «garantirem que hi haja aigua potable i de qualitat en tota l’àrea i en cada casa, i que ningú pagarà més que en la resta de Xàtiva per aquest servei».
Marcos Sanchis ha considerat que » El Sr. Cerdà ens ha enganyat a tots i sobretot als veïns de Carraixet amb els quals es va comprometre al fet que el preu de l’aigua seria com en el nucleó urbà i al final, va imposar un preu cinc vegades superior».

El candidat del PP ha indicat que «hem visitat el Carraixet i parlat amb els seus veïns per a conéixer totes les seues necessitats, i el Sr. Cerdà no podrà dir el mateix, per això és normal que els veïns se senten ciutadans de segona excepte per al millor que sap fer el PSOE, que és cobrar impostos».

«A partir del 28 de maig el Carraixet serà una prioritat per al meu govern. A iguals impostos, iguals serveis, començant per pagar la mateixa taxa d’aigua que en la resta del municipi. Es va acabar pagant més i damunt rebre menys», ha subratllat Marcos Sanchis.

L’alcaldable del PP, que ha estat visitant el Carraixet, ha assenyalat que «igual que amb el Bixquert, crearem una regidoria específica per a atendre les necessitats d’aquestes dues zones de Xàtiva que no estan en el nucli urbà. Així els veïns tindran un interlocutor permanent amb l’Ajuntament al qual traslladar-li els seus problemes i que reben una resposta ràpida».

«Així mateix, la seguretat és un altre aspecte que preocupa en el Carraixet, per la qual cosa el nostre compromís és augmentar la seguretat i la instal·lació de càmeres de seguretat perquè els veïns visquen tranquils. Ningú ha de posar en perill la seua seguretat per viure en una zona allunyada del nucli urbà o en un disseminat», ha subratllat Marcos Sanchis.

El candidat del PP ha mostrat a més altres compromisos amb el Carraixet com «augmentar el servei de fems i neteja i que deixe d’haver-hi abocats incontrolats, així com el manteniment dels camins millorant l’asfaltatge dels mateixos i les podes de la vegetació».

«Reforçarem a més l’enllumenat de la zona i la senyalització dels camins, un altre aspecte lligat amb la seguretat i amb la qualitat de vida. Que ningú haja d’eixir de la seua casa en el Carraixet com si visquera en la gola del llop sense poder fer una passejada tranquil·la quan no hi ha sol, o que haja d’anar una ambulància i no puga arribar per no estar ben senyalitzat», ha asseverat l’alcaldable del PP.

En definitiva, Marcos Sanchis ha valorat que «en el PP tenim un projecte global de ciutat on compten tots els barris per igual i tots els veïns visquen on visquen, un projecte a peu de carrer i no tancar-se en els despatxos, i a partir del 28 de maig la zona del Carraixet tornarà a estar en l’agenda de prioritats del govern de Xàtiva».

No hay comentarios

Dejar respuesta