Marcos Sanchis(PP): “El PSPV-PSOE vol continuar sense Jutjats de Violència de Gènere a Xàtiva”

• Sanchis destaca que “un any després de l’eliminació del jutjat de violència de gènere a la nostra ciutat les coses estan moltíssim pitjor, per a les víctimes, per als lletrats de Xàtiva i per a les forces i cossos de seguretat de l’Estat”.

• Sanchis reclama que “Des del Partit Popular volem liderar la volta dels jutjats de Xàtiva i és necessari que totes les forces polítiques anem unides”.

Xàtiva 29-11-2023.- El portaveu del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha anunciat que des de “el Partit Popular volem liderar la volta dels jutjats de violència de gènere a la nostra ciutat i per a això és necessari que totes les forces polítiques estiguem unides”. “Volem anar units, però no entenem que el PSOE diga una cosa a Xàtiva i una altra diferent en Les Corts, per això li demanem a l’alcalde que aclarisca si vol que vinguen els jutjats de violència de gènere o no”.

I tota aquesta qüestió ha vingut a col·lació que aquest dimecres 29 de novembre el PSPV-PSOE en les Corts Valencianes ha portat una proposta en la qual sol·liciten mantindre el pla d’agrupació de partits judicials per a l’especialització dels jutjats de violència sobre la dona elaborat per la consellera de justícia de l’anterior govern de la Generalitat. Això suposa que no es venja a Xàtiva el jutjat de violència de gènere. Segons Marcos Sanchis “aquestes propostes que presenta el PSPV-PSOE en Les Corts suposen defensar l’eliminació dels jutjats a la nostra ciutat realitzada ara fa un any”.

Per això, Marcos Sanchis ha declarat “els nostres diputats en les Corts Valencianes, i en el Congrés dels Diputats sempre han defensat el mateix, i és que es derogue el decret del govern d’Espanya pel qual s’eliminen les competències de violència de gènere a Xàtiva i que mentre no es cree el jutjat especialitzat, les competències es tinguen en els jutjats de Xàtiva. I tot això perquè un any després de l’eliminació dels jutjats de violència de gènere a Xàtiva, les coses estan molt pitjor per a les víctimes, els lletrats i per a la policia nacional que han d’anar a Alzira amb els problemes que això comporta”.

No hay comentarios

Dejar respuesta