Marcos Sanchis, qualifica este any del govern de Cerdà com «l’any més negre i més car» de la història de Xàtiva

• El portaveu del PP retrau que «l’equip de govern ens costa més de dos milions d’euros i amb rècord de col·locats ha dit, però és incapaç de donar cap solució»

• Marcos Sanchis recorda “la pèrdua de subvencions com 141.300 euros per a un camp de futbol i que en un any ja són 12 els elements patrimonials s’han sumat a la llista roja d’hispània nostra del patrimoni”

• Per altra banda, “continuem sense els jutjats de violència de gènere que el Govern socialista de Sánchez va eliminar”

Xàtiva 20-06-2024.- El portaveu del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha qualificat este any del govern de Cerdà com «l’any més negre i més car» de la història de Xàtiva en complir-se l’aniversari de la presa de possessió de Roger Cerdà com a alcalde de Xàtiva, un aniversari que ha qualificat de «temps perdut».
Marcos Sanchis ha explicat que «l’any negre i balafiador» no ho diu el PP, sinó les mateixes dades de la gestió de Roger Cerdà en estos 365 dies: «estem davant l’equip de govern municipal més car de la història que ens costa més de dos milions d’euros i amb rècord de persones col·locades ha dit».

«El problema és que el que ens costa l’equip municipal a les butxaques de tots els ciutadans no es correspon amb el seu treball ni revertix a la ciutat. Al contrari, Xàtiva ha perdut oportunitats i subvencions com 141.300 euros per a un camp de futbol de gespa artificial per la deixadesa del govern de Roger Cerdà», ha continuat el portaveu del PP.

Marcos Sanchis ha relatat que en este primer any després de la constitució del nou govern municipal del PSOE i els seus socis «seguix sense posar-se remei i empitjorant el problema de les canalitzacions d’aigua en el centre històric, que portem arrossegant anys sense que es faça absolutament nada, amb 70 quilòmetres de fibrociment que es diu prompte, i contínues fugides perdent l’equivalent a 1600 piscines olímpiques».
El regidor popular ha indicat que «en este any l’alcalde Roger Cerdà ha aconseguit com a mèrit sumar més elements patrimonials de Xàtiva a la llista roja del patrimoni, com l’exconvent de Sant Domènec, al que s’afig el perill de solsida i desaparició de l’ermita de Sant Antoni». «L’únic que ha fet alguna cosa pel patrimoni de Xàtiva és el govern de la Generalitat de Carlos Mazón, que ha anunciat una inversió per a la rehabilitació de les muralles del Castell», ha continuat.
Marcos Sanchis ha asseverat que «en este any negre seguix sense atendre’s els serveis bàsics de zones com el Carraixet o Bixquert, s’acumula la falta de neteja, i falta de manteniment en els camins, i sense càmeres de seguretat».
El portaveu del PP ha lamentat que «Xàtiva seguix sense tindre una aposta turística sòlida malgrat que el nostre gran potencial i el nostre patrimoni i continuem sense els jutjats de violència de gènere que el Govern de Sánchez va eliminar, juntament amb el govern del Botánic i davant la incapacitat de Roger Cerdà de mantindre’l com sí que va fer l’alcalde d’Ontinyent».
«En definitiva, un any en què en l’àmbit municipal no hi ha res a celebrar, i que les úniques polítiques positives les ha portades el PP, com la rebaixa d’impostos en la renda o l’educació gratuïta de 0 a 3 anys. Si Roger Cerdà es conforma, allà ell, els populars de Xàtiva continuarem treballant per l’avanç del nostre municipi, per escoltar les necessitats dels nostres veïns i per donar-los una solució», ha conclòs Marcos Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta