Marcos Sanchis (PP) denuncia que “l’alcalde s’amaga de la Policia Local i suspén un acte en lloc de resoldre els problemes dels agents”

• El candidat del PP assenyala que divendres passat 24 de febrer estava previst celebrar el dia de la Policia Local, i “sorprenentment s’anul·la”. “A què té por Roger Cerdà, de què s’oculta?”

• “L’alcalde torna a amagar-se, aquesta vegada dels agents, que es neguen a realitzar serveis extraordinaris fins que es done solució a l’acord signat fa 5 anys i denuncien els incompliments de l’Ajuntament”

• “Ni Xàtiva ni la nostra Policia Local mereixen un alcalde que preferisca jugar a l’amagatall en lloc d’asseure’s en una taula, parlar, negociar, i resoldre el conflicte”

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha denunciat que l’alcalde socialista Roger Cerdà «s’amaga de la Policia Local fins al punt de suspendre el dia de la Policia Local en lloc de resoldre els problemes dels agents».
El candidat del PP ha explicat que divendres passat 24 de febrer estava previst celebrar el dia de la Policia Local de Xàtiva, acte que estava convocat i s’anava a fer en el Gran Teatre, i «sorprenentment s’anul·la». «A què té por Roger Cerdà, de què s’oculta?», s’ha preguntat Marcos Sanchis.

Per al dirigent popular, «darrere d’aquesta nova tàctica d’escapisme de Roger Cerdà està el malestar dels agents de la Policia Local, que es neguen a realitzar serveis extraordinaris fins que s’arregle l’acord signat fa 5 anys, i han criticat els constants incompliments per part de l’Ajuntament de Xàtiva, com la implantació de la jornada de les 35 hores o el pagament de les hores extra».

El candidat del PP ha indicat que, «Roger Cerdà, per por de possibles protestes dels agents, fa el que millor sap, l’estruç i amaga el cap sota terra esperant que escampe el problema, en lloc d’enfrontar-se a això i solucionar-lo com faria un alcalde responsable».

«El dia de la Policia Local que és un acte positiu de reconeixement al treball dels nostres policies locals, acaba sent suspés perquè l’alcalde torna a demostrar la seua incapacitat per a fer front als problemes de Xàtiva. Ni Xàtiva com a ciutat, ni la nostra Policia Local mereixen un alcalde que preferisca jugar a l’amagatall en lloc d’asseure’s en una taula, parlar, negociar, i resoldre el conflicte», ha subratllat Marcos Sanchis.
El candidat del PP a l’alcaldia ha indicat a més que «la falta de solució del conflicte, negant-se l’Ajuntament a abonar les hores extra, ja s’ha fet notar en esdeveniments com la Cavalcada del Ninot. Davant la proximitat de les falles no podem permetre’ns tindre als carrers dotacions insuficients de policies locals per la desídia de Roger Cerdà, perquè això repercuteix en la seguretat i pacífica convivència dels ciutadans».
Per això, Marcos Sanchis ha demanat a Roger Cerdà que «solucione d’una vegada les discrepàncies amb la Policia Local i atenga les peticions dels agents perquè a Xàtiva hi haja un servei de qualitat. Que no espere que al maig els ciutadans ho tiren en les urnes per a resoldre el conflicte perquè no mereixem estar aquests mesos així». «Si Roger Cerdà no fa res, des del PP mostren el seu màxim compromís a desembossar aquest problema si després del 28 de maig aconseguim l’alcaldia», s’ha compromés Marcos Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta