Marcos Sanchis marca com a prioritat l’educació de zero a tres anys amb ajudes a les famílies

• “És necessari ampliar horaris en mesos com a juliol per a ajudar les famílies amb xiquets xicotets a conciliar, per a això plantejarem un pla d’ajudes econòmiques a les famílies i escoles”

• El candidat del PP s’ha compromés a instaurar beques de menjador per a les famílies amb xiquets de zero a tres anys que estiguen en situació més vulnerable

• El PP a més podrà en marxa la gratuïtat total de l’educació de zero a tres anys, amb total llibertat per a triar centre i eliminant tràmits burocràtics, “per això tan important votar al PP no sols a Xàtiva sinó a més en la Generalitat”

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha marcat l’educació de zero a tres anys com unes de les prioritats que afrontarà el govern del PP quan arribe a l’alcaldia a partir del pròxim 28 de maig amb tota una sèrie de mesures que ajuden a les famílies amb xiquets xicotets tant a nivell econòmic com en conciliació.
Marcos Sanchis ha presentat les seues propostes en matèria d’educació infantil durant una trobada amb les principals escoles infantils de Xàtiva com Ninos, A gates, El Rotlle, Betania i Kids Love, on els ha traslladat les millores que implementarà el PP des de l’Ajuntament, així com ha escoltat les propostes i suggeriments del sector.
El candidat del PP ha proposat ajudes econòmiques per a millorar la conciliació en mesos com a juliol, on molts pares treballen, perquè les escoles infantils puguen realitzar activitats i els pares i mares que ho desitgen puguen deixar als seus fills. “És necessari ampliar horaris en mesos com a juliol per a ajudar les famílies amb xiquets xicotets a conciliar. Que treballar i tindre fills no siga un problema, sinó al contrari, et donen totes facilitats”, ha assegurat Marcos Sanchis.

L’alcaldable del PP s’ha compromés a instaurar beques de menjador per a les famílies amb xiquets de zero a tres anys que estiguen en situació més vulnerable “i així ajudar al fet que tots els xiquets de Xàtiva tinguen les mateixes oportunitats i puguen menjar a l’escola sense que això ofegue les despeses familiars en un moment en el qual les pujades de preus estan estrenyent a moltes famílies”.

Totes aquestes mesures a nivell local, assenyala Marcos Sanchis, es completaran amb la gran aposta del PP a nivell autonòmic d’un pla perquè l’educació de zero a tres anys siga gratis en tota la Comunitat Valenciana. “Per això és tan important que el 28 de maig a Xàtiva no sols votem al PP a l’Ajuntament, sinó a més Carlos Mazón en la Generalitat, per a fer realitat la gratuïtat de l’educació de zero a tres anys a Xàtiva”, ha indicat l’alcalde del PP.

Marcos Sanchis ha explicat que el PP posarà en marxa el pla més ambiciós d’educació infantil, valorat en 277 milions d’euros, gràcies a la xarxa de centres infantils que ja existeix, “en el qual les famílies podran triar amb total llibertat i en qualsevol tram d’edat a quina escola infantil desitgen portar als seus fills sense que per això hi haja problemes de renda”.
“Enfront del model de l’esquerra del PSOE, Compromís i companyia, que no planteja la gratuïtat de zero a tres anys i només ho vol a partir del segon any, i que no et deixa triar centre, des del PP tenim clar que l’educació des dels zero anys serà gratuïta a partir del pròxim curs i a més eliminant tràmits burocràtics per a les famílies”, ha continuat el candidat del PP.
Marcos Sanchis, per tant, ha conclòs subratllant que “farem de la pròxima legislatura la de l’educació infantil i la conciliació perquè tindre fills no siga un problema, sinó al contrari, que rebes tota l’ajuda de l’administració, i això serà possible amb Carlos Mazón en la Generalitat i amb el PP a l’Ajuntament de Xàtiva”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × cuatro =