Marcos Sanchis anuncia una llista amb gent professional i preparada per a aportar solucions

• La candidatura completa serà presentada a la societat de Xàtiva en un gran acte al pati de la Casa de la Cultura a les 20.00 hores el dimecres 26 d’abril al costat de Carlos Mazón, un acte “obert a tots”

• Sanchis destaca que “la mitjana d’edat és de 44 anys, està integrada per professionals liberals i entre els 11 primers llocs només tres han sigut abans regidors”

• Fitxa a professionals independents com Octavio Pérez Calatayud per a portar l’àrea d’Esports, i dones emprenedores com Sonia Pla, empresària del món de l’hostaleria, i Ana Díez, dedicada a l’assessorament d’empreses

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha avançat alguns perfils de la llista electoral que el PP ha presentat a Xàtiva per a les pròximes eleccions del 28 de maig, “una llista amb gent professional i preparada per a aportar solucions, un equip en definitiva per a guanyar a Xàtiva”.
La candidatura completa serà presentada a la societat de Xàtiva en un gran acte al pati de la Casa de la Cultura de Xàtiva a les 20.00 hores del dimecres 26 d’abril, on Marcos Sanchis convida a tots els veïns de Xàtiva i que comptarà amb el suport del candidat del PP a presidir la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, “una mostra que amb el PP en la Generalitat s’atendran les nostres reivindicacions i deixarem de ser el furgó de cua de la província de València”.

L’alcaldable del PP ha exposat algunes dades de les persones que integren la candidatura, posant l’accent que la mitjana d’edat és de 44 anys, combinant gent que reuneix experiència amb joventut en les seues diferents àrees professionals.

Així mateix, Marcos Sanchis ha valorat que “la nostra candidatura reuneix professionals liberals de diferents àmbits que tenen com a únic objectiu treballar per a canviar Xàtiva, no a professionals de la política que no se’ls coneix altres labors fora d’anar en unes llistes com succeeix en altres partits”.

El candidat del PP ha indicat que “hem fet a més una aposta per la renovació i per integrar a més gent en el PP de Xàtiva, per això dels onze primers llocs, només tres han sigut ja regidors. Combinem gent que ha treballat aquests anys en l’oposició amb cares noves que ajuden a donar major visió i impuls”.

Marcos Sanchis també ha incorporat perfils independents per a portar àrees específiques, com és el cas de la regidoria d’Esports, “una de les grans oblidades de l’etapa de Roger Cerdà”. Per això, el PP incorpora a la seua llista a Octavio Pérez Calatayud, preparador físic i entrenador personal, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i una persona reconeguda en el món de l’esport de Xàtiva amb milers de seguidors en les seues xarxes socials.

Així mateix, l’alcaldable del PP ha fet públic el fitxatge de dues dones emprenedores i referents, com són Sonia Pla, empresària del món de l’hostaleria, i Ana Díez, dedicada a l’assessorament d’empreses, “que més enllà de la mirada femenina de dues dones líders aportaran els seus coneixements de gestió i del seu sector per a millorar la vida dels ciutadans de Xàtiva”.

“En definitiva, el PP de Xàtiva ja té preparat l’equip del canvi, una llista que no és electoral, sinó un autèntic govern en l’ombra, on tot està mesurat i pensat per a assumir des del 29 de maig la responsabilitat de retornar a Xàtiva l’orgull i el progrés perdut aquests anys”, ha conclòs Marcos Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta