Marcos Sanchis: «construïren una sala polivalent per a celebrar els grans actes fallers»

• El candidat del PP es compromet des del minut un al lloguer d’una nau per part de l’Ajuntament com a solució a curt termini fins que s’adopte una solució definitiva amb la compra o construcció de magatzem per a les comissions falleres

• En la nova estació d’autobusos hi haurà una sala polivalent amb capacitat per a 2.000 persones en la qual se celebraran els grans actes fallers

• L’alcaldable del PP augmentarà la partida pressupostària per a Falles i la dotació dels premis infantils, així com ampliarà els premis enfront de només donar el primer premi com ocorre ara

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha desgranat les propostes per al col·lectiu faller en les quals destaca resoldre una reivindicació històrica de les Falles de Xàtiva: disposar d’una nau o espai municipal en el qual puguen guardar els seus cadafals, carrosses, ninots i altre material i que hui dia no poden convertint-se en un important problema.
Marcos Sanchis ha presentat aquesta proposta, com totes les del programa del PP en matèria de Falles, en una reunió amb la Junta Local Fallera i diversos presidents de comissions falleres que li han traslladat quines són les principals preocupacions i demandes del col·lectiu, així com els compromisos del PP per al pròxim mandat en el govern de Xàtiva.

El candidat del PP ha presentat solucions a la reivindicació d’una nau per a guardar el material per part de les Falles, i per a això es compromet des del minut un que arribe a l’alcaldia al lloguer d’una nau per part de l’Ajuntament com a solució a curt termini fins que s’adopte una solució definitiva amb l’adquisició o construcció d’un espai permanent que servisca de magatzem per a les comissions falleres.

Així mateix, Marcos Sanchis proposa que en el projecte que ha presentat de nova estació d’autobusos també hi haurà una sala polivalent amb capacitat per a 2.000 persones en la qual se celebraran els grans actes fallers, una altra de les demandes de les Falles de Xàtiva i que l’alcaldable del PP ha inclòs en el seu programa de govern.

Marcos Sanchis ha ressaltat “la permanent escolta amb el món faller per a poder conéixer les seues necessitats i donar-los resposta des de l’alcaldia enfront de l’actitud de Roger Cerdà que només fa que els problemes s’enquisten. És inaudit que en huit anys no haja fet alguna cosa com buscar una nau, encara que siga de lloguer, per a ajudar a les Falles quan no poden guardar les seues cadafals, ninots i carrosses”.

Així mateix, Marcos Sanchis augmentarà la partida pressupostària per a Falles i la dotació dels premis infantils, així com ampliarà els premis enfront de només donar el primer premi com ocorre ara, una altra de les reivindicacions de les comissions perquè tots puga tindre el seu premi. “Hem de valorar l’esforç que fan totes les comissions per plantar falla, no sols la del primer premi, i a més en un tema com les falles infantils on està en joc la il·lusió dels xiquets”, ha subratllat l’alcaldable del PP.

Finalment, el candidat del PP s’ha compromés a ser un alcalde “que respecte les tradicions valencianes, les ressalte i les pose en valor i no s’avergonyisca d’elles com ocorre amb Roger Cerdà i altres partits d’esquerra, que eliminen la lletra de l’Himne Regional o fins i tot s’alcen i es van”. “Ja no hauran de llevar l’Himne o amagar-lo perquè a Xàtiva hi haurà un govern que el pose i cante amb orgull”, ha conclòs Marcos Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 − 6 =