Manel i Silvia Pérez Cruz, els preferits del públic del cartell de Nits al Castell

Després de dues setmanes des que s’iniciara la venda d’abonaments i entrades per a la XX edició del Festival Internacional Nits al Castell, la resposta per part del públic no pot ser més positiva. A hores d’ara, l’aforament per als concerts de Manel i de Sílvia Pérez Cruz està pràcticament exhaurit, quedant algunes entrades soltes. Pel que fa als concerts d’Estrella Morente i Iván Ferreiro, la venda d’entrades supera el 60% de l’aforament, quan encara falten més de trenta dies per a l’inici del festival, l’1 de juliol.

La qualitat dels artistes escollits per a l’edició d’enguany és, sense dubte, el principal motiu d’aquest èxit en la venda d’entrades. D’altra banda, la demanda existent posa en qüestió la polèmica generada al voltant de l’increment del preu dels tiquets.

La regidora de Turisme, Mariola valora que “estem molt satisfets amb el ritme de venda d’entrades. L’encert es deu principalment al cartell triat per a l’ocasió. Enguany, hem fet un esforç extra en tractar-se de la vigèsima edició. Esperem que açò redunde en una major afluència de turisme a la ciutat, principal motiu pel qual s’organitza el festival”.


En Castellà:

Después de dos semanas desde que se iniciara la venta de abonos y entradas para la XX edición del Festival Internacional Nits al Castell, la respuesta por parte del público no puede ser más positiva. A estas alturas, el aforo para los conciertos de Manel y de Sílvia Pérez Cruz está prácticamente agotado, quedando algunas entradas sueltas. En cuanto a los conciertos de Estrella Morente y Iván Ferreiro, la venta de entradas supera el 60% del aforo, cuando todavía faltan más de treinta días para el inicio del festival, el 1 de julio.

La calidad de los artistas escogidos para la edición de este año es, sin duda, el principal motivo de este éxito en la venta de entradas. Por otra parte, la demanda existente pone en cuestión la polémica generada en torno al incremento del precio de los tickets.

La concejala de Turismo, Mariola valora que “estamos muy satisfechos con el ritmo de venta de entradas. El acierto se debe principalmente al cartel elegido para la ocasión. Este año, hemos hecho un esfuerzo extra al tratarse de la vigésima edición. Esperamos que esto redunde en una mayor afluencia de turismo a la ciudad, principal motivo por el que se organiza el festival “.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − 8 =