Mª José Pla serà la candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Xàtiva 2019

La Casa de la Cultura de Xàtiva ha acollit l’última Junta Comarcal del Partit Popular de 2018, amb la presència de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, juntament amb la vicepresidenta regional Mari Carmen Contelles i el president comarcal, Evarist Aznar.

pp-candidata-xativa-3-diaridigital.esIsabel Bonig, es va desplaçar a la capital de la Costanera per a recolzar a María José Pla en la seua proclamació com a «candidata i futura primera alcaldessa de Xàtiva», Bonig va tancar files entorn del mètode d’elecció de Pla, molt condicionat pels estatuts i per la difícil situació del partit a nivell local, controlat per una gestora. La presidenta del PPCV va assegurar que el comitè electoral va escollir «per unanimitat» a l’edil després d’entrevistar als dos aspirants. «Si algú s’ha merescut a pols ser candidata ha sigut ella: he vist com la gent la vol i el que ha hagut de barallar estant en l’oposició», va incidir Bonig.

pp-candidata-xativa-2-diaridigital.esMaría José Pla va manifestar als presents el seu doble privilegi: d’una banda ser candidata de Xàtiva i per una altra formar part del Partit Popular, assegurant, que va treballar per un objectiu i no sola,«amb un equipazo», amb el qual ha estat treballant aquests últims anys. Pla vol recuperar la «il·lusió» dels milers d’electors que van eixir fugint en desbandada de la formació en 2015.

No hay comentarios

Dejar respuesta