‘Un lugar’ de Ivan Fernández s’emporta el guardó ‘Curt Solidari’ en el festival de Parcent

Un immigrant àrab haurà de superar els prejudicis d’una família europea per aconseguir reparar el seu cotxe i arribar a la seua destinació. És l’argument del curt «Un lugar», guanyador del premi «Curt Solidari» que per tercer any atorguen el Festival Curt al Pap i el Fons Valencià per la Solidaritat en la població de Parcent. El lliurament es va fer dissabte i va assistir el director del curt, Iván Fernández de Córdoba, i també part del seu equip. El premi es va donar en un acte cultural a La Musical de Parcent, amb assistència de l’alcalde Máximo Revilla i on es va oferir també un concert de corda i vent. En representació del Fons Valencià per la solidaritat va assistir-hi el gerent Esteve Ordiñana.

“Curt al Pap” és un festival de curtmetratges d’àmbit nacional que naix a la població de Parcent. El festival, que es va iniciar en l’any 2009, està organitzat per l’ajuntament, membre del Fons Valencià, i té com a objectiu acostar els curts al món rural, així com donar suport als creadors. Els curts es van visionar el cap de setmana del 16, 17 i 18 de desembre, al mateix espai cultural de la localitat de la Marina Alta.

A més del premi Curt Solidari, amb el que col·labora el Fons Valencià, el Festival atorga altres el “Pastisset d’Ametla” al curtmetratge millor valorat pel jurat; el “Pastisset d’Aiguardent”, al curtmetratge millor valorat pel públic; el “Pastisset d’Ametla Peluda”, al curtmetratge en valencià/català millor valorat pel jurat i el “Mistela de Moscatell” al curtmetratge de la Marina Alta i Marina Baixa millor valorat pel jurat.

El Premi “Curt Solidari” al millor curt està dotat amb 150 € i una làmina de l’artista Quico Torres. El curt guanyador del premi “Curt Solidari” s’utilitzarà per part del Fons Valencià com a recurs en matèria sensibilització i educació al desenvolupament en les activitats pròpies de l’entitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 + siete =