L’Ona Verda simbolitza l’esperança en el turisme dels municipis valencians

Algemesí, Bétera, Bocairent, Ayora, Cofrents, Cullera, Gandia, Gàtova, El Puig, Riba-Roja, Requena, Ontinyent, Paterna i Xàtiva il·luminen els seus monuments

València Turisme suma la província a l’acció promocional promoguda des d’Irlanda, amb motiu de la celebració del Dia de Sant Patrici.

L’Ona Verda, promoguda des d’Irlanda enguany per a commemorar hui el seu dia nacional o Dia de Sant Patrici, ha inundat els municipis valencians d’aquest color amb el doble objectiu de simbolitzar l’esperança en el futur del turisme i projectar la seua promoció en el mercat internacional.

València Turisme s’ha sumat a l’acció Global Greening, impulsada per Turespaña i el seu homòleg a Irlanda, al costat de Turisme Comunitat Valenciana, per a «omplir de llum verda i esperança en el turisme» els edificis i monuments singulars de la nostra destinació València, mitjançant una il·luminació especial.

Les localitats valencianes d’Algemesí, Bétera, Bocairent, Ayora, Cofrents, Cullera, Gandia, Gàtova, El Puig, Riba-Roja, Requena, Ontinyent, Paterna i Xàtiva han participat en aquesta acció, així com la ciutat de València, que s’ha dut a terme en anys anteriors amb la il·luminació de part de la geografia espanyola i internacional.

Segons la directora de Turisme d’Irlanda a Espanya, Susan Bolger, amb aquesta iniciativa s’ha tractat de “crear un gran sentit de positivitat i esperança per als més de setanta milions de persones a tot el món que tenen relacions amb l’illa d’Irlanda i amb Sant Patrici.”

No hay comentarios

Dejar respuesta