L’oficina de Correus de Bocairent, la millor d’Espanya en categoria intermèdia

Aquesta oficina ha sigut guardonada amb el Primer Premi Nacional d’Excel·lència de la seua categoria, després de competir amb altres de tota Espanya durant 2022

València, 30 de maig de 2023.- L’oficina de Correus de Bocairent, situada en l’Avinguda d’Espanya, 8, ha aconseguit el Premi Nacional d’Excel·lència en la categoria intermèdia Oficines Nacionals B1, un reconeixement a la labor del director d’aquesta oficina durant l’any passat.

Des d’aquesta oficina Correus atén els més de quatre mil habitants d’aquest municipi de la comarca de la Vall d’Albaida, obrint les seues portes de dilluns a divendres, de 08,30 a 14,30 hores.

Aquesta oficina s’ha situat per davant de les oficines de tota Espanya de la mateixa categoria intermèdia, Nacional B1. Per a atorgar aquests premis s’han tingut en compte en compte indicadors com l’índex d’experiència del client, temps d’espera, ingressos, acords amb tercers, qualitat en l’atenció al client, venda de productes, paqueteria nacional o admissió digitalitzada, entre altres.

Aquest guardó serveix per a identificar les unitats excel·lents i reconéixer al personal que, dia a dia, treballa en equip per a oferir als clients la millor experiència de servei. El Premi Nacional a l’Excel·lència reforça la cultura de la qualitat i efectivitat entre les unitats de Correus, premiant a aquelles oficines que empren eficientment els seus recursos, utilitzen adequadament la informació i realitzen correctament els processos, contribuint amb això a aconseguir els objectius corporatius.

No hay comentarios

Dejar respuesta