L’obra de la canalina Paula Llorens «L’Abraçada dels cucs» arriba aquest dimecres al Gran Teatre de Xàtiva

L’obra, de la canalina Paula Llorens, va aconseguir el passat any el premi al millor text original en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes

Xàtiva,9 de maig de 2023.- Aquest dimecres 10 de maig arriba al Gran Teatre de Xàtiva «L’abraçada dels cucs» (Cactus Teatre), premi al millor text original en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2022.

Es tracta d’una obra teatral escrita per la canalina Paula Llorens, amb direcció de Sergio Caballero. La trama parla de Miguel, un professor de literatura amant de Larra que odia als joves, i que desperta un dia en la mateixa habitació d’hospital que Clara, una jove que ha oblidat com somriure. En realitat, tots dos detesten la seua vida i el món en general, pel que tractaran d’eixir d’allí i acabar amb el que havien començat. Per a poder anar-se’n hauran d’enganyar a la seua doctora i fingir que estan bé, però el que no saben és que serà en eixa mena de ‘metamorfosi’ que experimentaran quan a poc a poc començaran a sentir empatia i estima l’u per l’altre. Un fet que possiblement els canviarà la vida.

Les entrades tenen un preu de 5 euros i es poden aconseguir a la web del Gran Teatre, a la web d’Instanticket o presencialment a les taquilles del Gran Teatre.

No hay comentarios

Dejar respuesta