Llocnou d’En Fenollet instal·larà una bateria de contenidors soterrats amb ajuda de la Diputació

El municipi de La Costera invertirà 156.000 euros del pla de Serveis i Obres Municipals, SOM, per a engegar aquest servei amb l’objectiu de facilitar el dipòsit als veïns

L’Ajuntament de Lloc Nou d’En Fenollet destinarà 156.000 euros del pla bianual SOM, de Serveis i Obres Municipals, de la Diputació de València a col·locar els primers contenidors soterrats.

“És un servei que ja existeix en altres municipis propers i que volem tenir en Lloc Nou. La seua instal·lació facilitarà el dipòsit als veïns i, a més, ajudarà a seguir fomentant el reciclatge”, explica l’alcalde, Cristobal Rodríguez.

De moment, es van a instal·lar en quatre punts, dos en el carrer Pintor Sorolla, i altres tres repartits entre l’Avinguda Blasco Ibáñez, el carrer Sant Diego i la Plaça de l’Església. En aquest últim cas, diu el primer edil, “es tracta d’un espai on se celebren moltes activitats i l’acumulació de contenidors estava sent un problema”.

A més de la inversió en els contenidors subterranis, Lloc Nou d’En Fenollet destinarà també 25.000 euros del pla SOM a ampliar l’oferta de màquines per al gimnàs municipal. “Amb una altra de les subvencions de la Diputació comprarem bicicletes de spinning. Vam veure que va tenir molt bona acceptació entre els veïns, així que anem a sumar aparells, en aquest cas, de cintes i de musculació”, diu Rodríguez.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − 5 =