Llanera de Ranes converteix l’antiga escola en un multiespai social i d’oci amb ajuda de la Diputació

Llanera de Ranes compta amb un nou multiespai social i d’oci construït sobre l’esquelet de les antigues escoles del municipi. El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha visitat les noves instal·lacions d’aquest nou edifici multiusos que s’ha convertit en realitat gràcies a les inversions sostenibles de la corporació provincial, que ha invertit prop de 215.000 euros en aquesta actuació.

En paraules de Rodríguez, “és una gran satisfacció comprovar que les ajudes de la Diputació serveixen per a millorar la qualitat de vida dels veïns dels nostres municipis i que no ens equivoquem en confiar en els alcaldes i potenciar la seua autonomia, perquè decidisquen dur a terme obres com aquesta”.

En la mateixa línia s’ha expressat l’alcalde, Antonio Vicente Lluch, qui ha agraït la implicació de la Diputació en el seu municipi i “molt especialment la d’aquest equip de govern que ha sabut cedir el protagonisme als ajuntaments i ajudar-nos a executar les obres i millores que ens demanen els nostres veïns”.

Amb aquestes ajudes, que en el cas de Llanera de Ranes apleguen als 680.000 euros en els dos primers anys de legislatura, front dels 463.000 del període 2014-2015, “no solament hem construït aquest multiespai d’oci, també hem pogut millorar la xarxa d’aigua potable, reformar l’ajuntament i renovar les piscines i tota la zona esportiva en general”, ha explicat l’alcalde.

Rodríguez ha aprofitat la seua visita a Llanera de Ranes per a anunciar les inversions previstes per a enguany en el municipi de La Costera, que superaran els 250.000 euros, amb el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) com a principal partida, a més de l’aportació del Pla d’Ocupació per a contractar a persones majors de 55 anys, el Fons de Cooperació Municipal i les ajudes per a reparar danys causats per les pluges.

No hay comentarios

Dejar respuesta