Llancen una web per promocionar Firall

La regidoria de Promoció Econòmica, delegació encapçalada pel primer tinent d’alcalde Miquel Lorente, ultima els preparatius a una setmana vista de la II edició de FirAll, fira de l’all tendre de Xàtiva. Les accions se centren en la promoció de l’esdeveniment que reunirà a més de 50 expositors relacionats amb el principal producte hortofrutícola dels camps xativins. Enguany, FirAll guanya espais respecte l’edició anterior, ja que hi haurà actes a la plaça del Mercat i al Mercat Municipal.

Lorente ha comentat que “enguany hem fet un important esforç de promoció de FirAll perquè volem consolidar aquesta cita anual amb un producte de la nostra terra que ens singularitza i que hem de potenciar com a altre motor econòmic de la ciutat, com és l’all tendre i tot allò relacionat amb la seua producció i comercialització. Avancem en matèria de la certificació d’origen del producte. El proper 24 de febrer anem a tindre reunions amb representants d’altres denominacions d’origen per intercanviar i aprendre d’experiències que ens poden resultar útils i enriquidores”.

Una de les principals novetats d’enguany és la posada en marxa d’una pàgina web promocional de la fira (http://firall.allstendres.com/phone/firall.html). El contingut d’aquesta web és la programació completa dels actes organitzats al voltant de FirAll, programació que arranca el proper dijous 16 de febrer amb el I Concurs Gastronòmic FirAll 2017, on 7 restaurants de la ciutat participaran en un certamen amb el requisit que l’all tendre figure entre els ingredients de les especialitats presentades. A més a més, també hi haurà l’actuació del cantant Dani Miquel, de l’humorista Eugeni Alemany, de la banda de jazz AC/DX Dixie, de la Muixeranga de Xàtiva i de l’Escola de Danses.

A la web també es pot veure el vídeo promocional de FirAll difós amb motiu de la presentació d’aquesta segona edició. Precisament els continguts audiovisuals en Internet que promocionen FirAll s’han multiplicat en aquest segon any de vida de la fira.

A la xarxa social Youtube es poden veure dos vídeos més relacionats amb FirAll 2017. Un primer versa sobre la participació enguany de l’organització vitivinícola Vins de Terres dels Alforins, qui exposarà els seus brous aprofitant el muntatge de la fira de l’all tendre.

D’altra banda, també a Youtube, es pot veure un altre vídeo on Pep Gimeno “Botifarra” entrevista a Ana Alcaraz, protagonista d’enguany al cartell anunciador de FirAll. Ana regenta el Forn Nou al carrer Maluenda de Xàtiva i relata en el vídeo l’activitat del seu forn i els productes que mostraran a la fira de l’all tendre.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + doce =