Institut de Dansa Educocreativa i Social i Acofem 13 han rebut el Premi al projecte de Dansa Social

L’Institut de dansa educocreativa i social i Acofem 13 han rebut el Premi al projecte de dansa social destacat de la Comunitat Valenciana 2021, en la Gala organitzada per l’Associació de professionals de la dansa de la Comunitat Valenciana APDCV, i que es va celebrar el dimarts 23 de Novembre a la Sala Mutant de l’Ajuntament de València.

Els guardons pretenen “reconéixer el treball de les i els professionals de la dansa valenciana i servir d’estímul a les trajectòries dels creadors, els intèrprets i els docents de la dansa, perfils professionals als quals APDCV representa”, Aquests projectes, són “indicadors de la potencialitat de la dansa, del seu abast i de la necessitat d’arribar a nous contextos més enllà l’espai d’exhibició”. explica l’associació en un comunicat.

Aquest projecte, coordinat per Alicia Herrero i Cristina Puchades, es desenvolupa des del 2017 en col·laboració amb el Centre de dia, CRIS, CEEM i Associació de familiars de persones amb malaltia mental de La Costera, ACOFEM-13.
Els tallers setmanals de dansa contribueixen a millorar la qualitat de vida dels usuaris i usuàries dels centres, en potenciar aspectes motors, cognitius i psicosocials.

Institut de dansa educocreativa i social també estava nominat per a la categoria de projecte educatiu per babiesonly, una producció de dansa en família en col·laboració amb el Palau Els Arts de València.

No hay comentarios

Dejar respuesta

nueve − siete =