L’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva organitza una jornada de portes obertes per a futurs professionals

L’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva ha organitzat una Jornada per mostrar el potencial assistencial, docent i de recerca del centre als seus futurs mèdics, infermeria i psicologia en formació MIR, EIR i PIR.

Així, la Comissió de Docència ha organitzat per al proper dimarts dia 10 un acte de portes obertes en el qual es presentarà l’Hospital i s’explicaran les diverses especialitats a les quals els futurs professionals poden accedir una vegada superada la seva prova d’accés.

A les 12 hores està prevista una presentació i benvinguda per part de la Gerent del Departament Margarita Llaudes qui donarà pas al President de la Comissió de Docència Dr. Vicente Domingo així com als diferents tutors d’especialitat.

Enguany, el Departament ofereix places MIR en les especialitats de medicina de família i comunitària, anestesiologia i reanimació, cirurgia general i de l’aparell digestiu, oftalmologia, pediatria i psiquiatria. En el respectiu a infermeria, s’ofereixen places EIR d’infermeria de família i comunitària, ginecológica i obstétricia, matrona i infermeria del treball i també s’ofereix una plaça en formació per a psicologia clínica.

Després de la presentació dels serveis, hi haurà una comunicació per part dels residents actuals seguit d’una visita guiada als diferents serveis de l’Hospital per mostrar el seu funcionament.

No hay comentarios

Dejar respuesta