L’Hospital Lluís Alcanyís rep la visita d’un metge saharaui en formació psiquiàtica

Després de la recent acció de cooperació d’un equip d’Otorinolaringologia del nostre Departament en els camps de refugiats en Tinduf (Algèria), L’Hospital Lluís Alcanyís acull estos dies la visita del Dr. Labat Brahim, facultatiu procedent de l’hospital de Bachir Saleh a Rabouni en la provincia de Tinduf.

Este metge saharahui està rebent formació complementària en psiquiatría en l’àrea de Salut Mental de l’Hospital Lluís Alcanyís.

LABAT-PEREZ-LLAUDESAmb això es coopera en l’accción formativa que la fundació La Vicuña ORL du a terme fa anys en els campaments de refugiats del poble saharahui i que continuarà enguany sota la coordinació de la delegació valenciana d’esta fundació a càrrec del Dr. Tomás Pérez, Cap del Servei d’otorinolaringologia del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent.

En la fotografía de portada els Professionals de la Unitat de Psiquiatria de l’Hospital Lluís Alcanyís que acull estos dies al Dr. Labat Brahim junt a la Gerent del Departament, Margarita Llaudes.

En la fotografía 2: El coordinador a València de la Fundació La Vicuña ORL i cap de Servei d’ORL Dr. Tomás Pérez, junt a la Gerent del departamento Margarita Llaudes i el Dr. Labat Brahim de l’hospital sarahui.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × tres =