L’Hospital Lluís Alcanyís pren mesures davant l’increment d’agressions de pacients a sanitaris

L’increment d’agressions per part de pacients a personal sanitari a l’Hospital Lluís Alcanyís ha portat a la direcció a demanar a la Policia Nacional la seua col·laboració per a formar als seus professionals en tècniques de defensa personal.

Entre la jornada d’ahir i la de hui, més de quaranta professionals de la salut de l’Hospital de Xàtiva reben formació en autodefensa i protecció personal davant agressions. En forma de taller pràctic el Grup de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional de Xàtiva, imparteix aquesta formació en l’aulari de docència del centre hospitalari.

La direcció de l’Hospital ha procedit també a ampliar la seguretat interna d’àrees com a Psiquiatria i Urgències generals, els professionals de les quals són els que han denunciat major nombre d’agressions en les últimes setmanes. Tot i això s’ha considerat també, la necessitat d’oferir als professionals formació específica en autoprotecció per al maneig dels pacients agressius.

La finalitat d’aquesta Jornada formativa és facilitar instruments als professionals per a poder afrontar aquestes situacions sense recórrer a maniobres molt agressives que puguen alterar més l’estat de l’agressor. Es tracta doncs de poder reduir o immobilitzar a un agressor produint el mínim mal possible mentre arriba l’ajuda externa si ho requereix la situació.

Des de la Direcció de l’Hospital Lluís Alcanyís s’ha agraït la col·laboració que ofereix la Policia Nacional per a dur a terme aquest taller així com qualsevol altra atenció que se’ls ha demanat des del centre davant situacions de dificultat.

No hay comentarios

Dejar respuesta