L’Hospital Lluís Alcanyís instal·la nous equips refrigeradors per a millorar la climatització en tot l’edifici

  • S’han instal·lat dos nous equips de major eficiència energètica i d’alt rendiment
  • La previsió d’un estiu d’altes temperatura fa avançar esta actuació que millora la confortabilitat de l’usuari durant la seua estada

Xàtiva (04.06.24). L’Hospital Lluís Alcanyís ha instal·lat nous equips refrigeradors industrials per a millorar la climatització en tot l’edifici. Amb això es millora la confortabilitat de pacients, acompanyants i professionals.

Les altes temperatures que s’aconseguixen en el municipi durant l’estiu ha fet pensar en un avanç en la millora de la climatització de l’Hospital de Xàtiva, que té previst una remodelació integral de la seua xarxa de climatització i ventilació. Per a això s’han instal·lat dos equips portàtils de refrigeració que s’unixen als equips existents amb capacitat per a generar més de 1.500.000 frigories addicionals.

Estos nous refrigeradors de climatització són energèticament molt més eficients i tenen un rendiment major per la nova tecnologia que utilitzen.

El nou equipament utilitza aire i no aigua, com els antics, per la qual cosa eviten el manteniment que té la refrigeració a aigua que requereix d’un control constant contra l’aparició de la legionel·la.

L’actuació en infraestructures respon a la necessitat de mantindre la confortabilitat i climatització de totes les estades interiors de l’hospital davant d’un estiu que es preveu d’altes temperatures i que ja el passat any van resultar de rècord en la zona.

Esta instal·lació és de caràcter provisional mentres es treballa en la renovació total de tot l’equipament de climatització. D’esta manera el centre hospitalari s’avança a la possible problemàtica que pot ocasionar una xarxa de climatització antiga davant d’un estiu que es preveu molt càlid.

No hay comentarios

Dejar respuesta