L’Hospital Lluís Alcanyís acull hui la trobada anual de la Societat Valenciana d’Anatomia Patològica

L’hospital Lluís Alcanyís acull hui la 111a reunió de la Societat Espanyola d’Anatomia Patològica de la Comunitat Valenciana SEAP-CV. Esta sessió formativa ha reunit a Xàtiva a més de seixanta anatomopatólogos de la pràctica totalitat d’hospitals valencians així com a quaranta alumnes del cicle formatiu de patologia i citologia de l’IES Matilde Salvador de Castelló.

charla-lluis-alcanyiz-hospital-2La gerent del Departament, Margarita Llaudes, que ha obert l’acte ha agraït l’assistència i l’elecció d’este Hospital per a celebrar esta Jornada donant la benvinguda als professionals que participen.

La jornada formativa s’ha obert amb la intervenció del Dr. Daniel Prieto de l’Hospital Mare de Déu de la Victòria de Màlaga, amb una ponència sobre “Bioseguretat en la Sala d’Autòpsies” i la presentació dels seus casos. A continuació, la Dra. Rita Rosegó de l’Hospital Universitari La Paz de Madrid ha presentat la ponència “Claus en l’autòpsia fetal i casos pràctics”. Finalment, el Dr. Pascual Meseguer, cap del servici d’Anatomia Patològica de l’Hospital Lluís Alcanyís, ha tancat la jornada de formació explicant la utilitat pràctica del cromogen magenta en inmunohistoquímica.

Des de la gerència del Departament s’ha destacat que esta reunió “servirà sens dubte per acompartir coneixements en una especialitat moltes vegades desconeguda tant pel personal hospitalari com per la població, que tradicionalment s’ha centrat en el diagnòstic i el –posar-li nom- a malalties i, en els últims anys exercix a més un paper fonamental per al els tractaments en patologies que requerixen ser individualitzats”.

No hay comentarios

Dejar respuesta