L’Hospital d’Ontinyent reprén l’atenció a pacients de Medicina Interna que requerixen d’ingrés

La derivació de pacients a Xàtiva ha evitat l’increment de les demores en consultes i proves complementàries

L’Hospital d’Ontinyent reprén l’atenció a pacients de l’àrea de Medicina Interna que requerixen d’ingrés hospitalari, que ja no seran traslladats a l’Hospital de Xàtiva.

Durant el període estival i davant de la carència de professionals en les borses de treball, el Departament va optar per traslladar a l’Hospital de Xàtiva als pacients amb necessitat d’ingrés a càrrec de Medicina Interna. Esta mesura ha permés optimitzar els recursos disponibles i mantindre la qualitat assistencial dels pacients. Al mateix temps, ha evitat un increment de demores en consultes externes i en les proves complementàries que se sol·liciten des d’esta especialitat mèdica.

La mesura es va adoptar entre els responsables clínics i de gestió hospitalària per al període estival amb la finalitat de fer compatible les vacances dels professionals amb l’assistència sanitària que requerix la població.

S’oferix així una major disponibilitat de totes les especialitats que engloba Medicina Interna, com a cardiologia, digestiu o pneumologia, al reduir el nombre de guàrdies presencials, evitant així haver d’ajornar o cancel·lar proves diagnòstiques d’estes especialitats o consultes externes programades.

Durant este període, el trasllat de pacients i la seua assistència no ha registrat cap incidència i s’ha mantingut el nivell de qualitat assistencial que han requerit al ser hospitalitzats.

Tampoc l’Hospital de Xàtiva ha experimentat cap situació excepcional en el seu nivell d’ocupació per estes derivacions, ja que han sigut realitzades amb totes les garanties i amb les mínimes molèsties per als pacients.

En les últimes setmanes s’ha reiniciat la consulta de Dermatologia en l’Hospital d’Ontinyent i es disposa dos neuròlogues en tot el departament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − 18 =